Skogen Rundt

Nr. 1 – 2006/2007 – 24. mars. 2006                                    www.skogen.info                        Rundskriv for Skogen Boligsameie – Utgitt av styret

Hvem gjør hva i styret og hvordan kan vi kontaktes

Styret ser frem til å ta fatt på mange utfordrende oppgaver i året som kommer.  På vårt første styremøte ble ansvarsområder fordelt som følger:

Mette Steen (leder)                A.Ø. 225        tlf. 22921449                mette@skogen.info

Økonomi, Skogen Rundt, rettssaker.

Jakob Are Vikse   A.Ø. 230      tlf. 22921538            jakob@skogen.info

                                                            Vedlikehold, vaktmester.

Hanne Heiberg            A.Ø. 249      tlf. 23221550            hanne@skogen.info

                                                            Vedlikehold, websidene.

Halvor Holm              A.Ø. 264      tlf. 21929242            halvor@skogen.info

                                                            Forsikring, heis, Falken, nøkkelsalg.

Andreas B. Klein   A.Ø. 103      tlf. 23224930            andreas@skogen.info

                                                            Vaktmester, UPC, porttelefon, garasjeport.   

Kari Wisløff                A.Ø. 262      tlf. 22920121            kari@skogen.info

                                                            Vaktmester, sonekontakt, nøkkelsalg.

Styret vil aller helst ha skriftlige henvendelser og vi ber om at eventuelle muntlige henvendelser skjer før kl. 21 på kvelden, mandag t.o.m. torsdag.  Hvis det skjer noe akutt utenom disse tidene, vil vi selvfølgelig gjøre vårt beste for å hjelpe til.

Ved eiendomsoverdragelser ber vi eiendomsmeglere/ advokater om vennligst å se på Skogens fantastiske websider (www.skogen.info) for å finne informasjon om sameiet eller å kontakte Anna Regnskap (post@anna.no / tlf. 22522160).

Kjøp av festetomtene og opptak av lån

På sameiermøtet den 14. mars ble det vedtatt med 76 mot 7 stemmer å kjøpe festetomtene.  Vi jobber nå med den skriftlige kjøpsavtalen med Edda Utvikling og låneopptak med banken.  Det vil i løpet av mandag 27. mars bli utlevert 2 giroer.  Den ene er fellesutgiftene for april på kr. 2 150.  Den andre er for beboere som ønsker å betale et engangsbeløp for å dekke sin andel av felleslånet på kr 64 000.  For de som betaler et engangsbeløp ville vi sette pris på at dere sender en e-mail eller kort brev hvor dere bekrefter at dere har foretatt en slik innbetaling til mette@skogen.info eller Mette Steen, Arnulf Øverlandsv. 225, 0763 Oslo.  På grunn av korte frister med opptak av lån og betaling av festetomtene, er absolutt siste frist for innbetaling av engangsbeløpet onsdag 12. april 2006 (midt i påsken).

Neste måned vil det bli sendt ut giroer med fellesutgifter og andel av lån og renter til de sameiere som ikke betaler inn et engangsbeløp, dette vil per dags dato etter siste renteøknin, være kr. 2 530/ måned.  For de resterende vil beløpet på giroen være kr. 2 150/ måned for fellesutgifter.

Det har vært spørsmål om muligheten til å innbetale sin andel av lånet senere.  Svaret er ja, sameierne vil få muligheten ca. en gang i året til å nedbetale sin andel av lånet.  Det vil bli gitt nærmere informasjon gjennom Skogen Rundt når dette blir mulig.

Årets dugnad

og vårens vakreste eventyr, på Skogen, finner sted mandag 8. mai kl. 17.30- 20.00.  Vi håper det kommer mange!  Alle bidrag, store som små settes stor pris på.  

Vennligst møt opp på 1. plan utenfor hovedinngangsdøren.  Arbeidsoppgavene vil bli utdelt fra kl. 17.30 (merk ny tid i år).  For de som ikke kan være der med en gang, er det bare å komme så fort dere har anledning. 

Vi ber alle å bruke denne dagen til arbeid i fellesområdene og ikke dugnad innen de enkelte sonene.  Vennligst ta med redskap som f.eks. trillebårer, koster, raker, river, diverse typer klipperedskap, arbeidshansker o.s.v.

Etter dugnaden vil det som vanlig bli servert brus, øl og boller.

De siste fire årene har det vært ønske, fra de som ikke har anledning eller føler seg sterke nok til å delta i dugnaden, om å få bidra til dugnaden/ grøntarealene ved å betale kr. 200 til sameiets konto 7878.05.09693.  Det er selvfølgelig mulighet til å gjøre det samme i år.  Disse pengene går til oppgradering av sameiets felles utearealer.

Det er bestilt 2 containere til dugnaden og det vil være mulig for beboere å kaste private/ ikke organiske ting i den ene containeren etter endt dugnad.  Det er ikke lov til å kaste hvitevarer, elektrisk utstyr og giftige ting.  Den andre blir kun for hageavfall som leveres til kompostering.

Søknad om sonemidler

Soneansvarlige bes søke midler til sine respektive soner.  Vennligst send søknaden til Kari i A.Ø. 262/ kari@skogen.info eller Mette i A.Ø. 225/ mette@skogen.info innen mandag 24. april.

Ønsker du å være med å planlegge og bygge en ny lekeplass ved fotballbanen

Vi håper det er mange med store og små barn, barnebarn, nieser, nevøer eller bare er glad i barn som kan tenke seg å være med på et slikt prosjekt.  Vi trenger en ny trygg lekeplass for våre barn med hyggelige områder hvor voksne også kan møtes.  Hvis du kan tenke deg å være med, vennligst kontakt Kari i A.Ø. 262 eller Jakob i A.Ø. 230.

Skilt/ merkelapper på postkasser og dører

Vi ber beboerne om vennligst å passe på at postkassene er godt merket slik at styret får levert ut dokumenter (ligningspapirer, giroer, o.s.v.) til riktig adresse.  Dette gjelder spesielt C-boligene hvor det er svært vanskelig å finne ut hvem som bor hvor.  Det skal også være nummerskilt med Arnulf Øverlandsvei nummer på alle innganger i sameiet.