SKOGEN BOLIGSAMEIE
 
 

Porttelefon

Det finnes porttelefon ved inngangene til heishuset, på 1. og 8. plan.

En forutsetning for at besøkende kan nå deg via porttelefonen er at ditt seksjonsnummer og telefonnummer er registrert. Vennligst send epost med informasjon om seksjonsnummer og telefonnummer til det styremedlemmet som har ansvar for porttelefon, så vil han/hun sørge for å registrere det.


Ringe på: For å kontakte deg via porttelefonen, trykker besøkende først på skjermen for å hente frem telefonlisten. Når telefonlisten vises, trykk på bokstaven som tilsvarer første bokstav i etternavnet. Der husstanden har flere beboere, er det tilfeldig hvilket etternavn som er lagt inn, men det er kun mulig å være representert ved ett etternavn.

Bruk piltastene for å bla opp og ned i listen.

Det er bare en oppføring for hver seksjon. Hvis for eksempel Marthe Kirkestuen bor sammen med Peder Aas i en seksjon, vil «Kirkestuen Aas» vises på listen. Da finner dere navnet på listen ved å trykke «K» Når de finner riktig seksjon trykker de på linjen for å ringe.
Besvare anrop:
Porttelefonen ringer til det nummeret vi har lagt inn til dere. Hvis dere ikke svarer, går oppringningen videre til neste nummer som er lagt inn. Når porttelefonen ringer til deg vil det vises ett 15 sifret nummer i telefonen. TIPS! Lagre porttelefonene som kontakter i telefonboken din.

+467191005574655 Porttelefon 1. plan
+467190007667299 Porttelefon 8. plan

ÅPNE: Svar og trykk 5
AVVIS: Svar og trykk 0

Last ned vedlagte dokument for mer omfattende brukerveiledning:
Brukerveiledning porttelefon Skogen boligsameie:
Arnulf Øverlands vei 81-282
Redaktør for sidene til Skogen boligsameie: Stig Harry Olsen.   Send gjerne en epost til stig (æt) skogen.info
- se også oversikten over styremedlemmene og ansvarsområder